KOMPAKT RAKODÓK

 

 A CASE Construction Equipment arra az elvre épül, hogy az egyszerű, az jobb. Munkagépeik finomhangolt termékek evolúciója, amelyeket a valós kihívások megoldására terveztek.

A több mint 180 éves tudással átitatott vállalat sokoldalú, produktív gépeket és megbízható támogatást biztosít Önnek.

A CASE az egyik úttörő amerikai márka, amely 1842 óta birkózik meg a földmunka kihívásaival és könnyíti meg ügyfelei feladatait professzionális munkagépeivel.

 A Hongyuan munkagépek a konkurens márkák közül kiemelkedően jól teljesítő és megbízható munkatársnak bizonyultak az elmúlt évek tapasztalatai alapján. A nagy múltú kínai gyár, a világ összes kontinensére, rengeteg országnak szállít munkagépeket. A gumikerekes rakodógépekre specializálódtak, gépeik egyszerűek, nem tartalmaznak bonyolult elektronikai megoldásokat, egyszerűen szervizelhetők és karbantarthatók. Alkatrész utánpótlásuk hosszútávon megoldott, gyors és rendkívül költséghatékony.

 

Az alkatrészek mellett folyamatosan tökéletesítik és bővítik gépeikhez a kiegészítő adapterek gyártását is, amelyekkel megkönnyíthetik ügyfeleik munkáját.

 

Mivel gépeik rendkívül versenyképes áron elérhetőek és az egyszerűség, praktikusság, jól és könnyen szervizelhetőség mellett a megbízhatóság és a jó anyagminőség jellemzi, egyre többen választják munkatársuknak építőipari vállalkozások, tüzépek, farmerek és magánszemélyek egyaránt.